• Veilig betalen

Gehard glas op maat online kopen

Gehard glas

Interieurbeglazing 

bij glaskopen te Gent kan u uw interieurbeglazing op maat laten maken

 

 

Gehard glas is een factor 4 tot 5x sterker dan normaal enkel glas en daardoor uitermate geschikt voor bijvoorbeeld tafelbladen, glazen planchet, spatwanden achter het fornuis of beschermbladen 

Gehard glas biedt optimale veiligheid

 

Gehard glas kent meerdere voordelen en één daarvan is dat er extra veiligheid mee gecreëerd wordt. De sterke eigenschappen van dit type beglazing maken dat het materiaal niet gemakkelijk te breken is. Gehard glas is stootvast en sterk en in vergelijking met regulier enkel glas wel vijf keer zo sterk. De eigenschappen die zijn toegevoegd aan dit type beglazing zijn ontstaan door het materiaal extreem te verhitten om daarna snel afgekoeld te worden. Daardoor ontstaat er extra hardheid. 

 

Een ander voordeel is dat gehard glas tegen grote druk bestand is. Bij het onverhoopt breken van het glas zal er sprake zijn van stukjes die niet scherp zijn, maar een zacht randje hebben. Dat waarborgt dan ook de optimale veiligheid, want door deze zachte randjes wordt de kans op verwondingen beperkt. Dit type beglazing met extra hardheid is voor verschillende doeleinden geschikt, zoals voor de toepassing in de vorm van een afscheiding van een balkon, maar ook in een deur of als tafelblad. 

 Meer weten? Contacteer ons!
Klaar gehard
vanaf: € 36.23/m² excl. BTW
€ 43.84 /m² incl BTW (21%)
Extra klaar gehard
vanaf: € 93.41/m² excl. BTW
€ 113.03 /m² incl BTW (21%)
Gekleurd gehard
vanaf: € 52.66/m² excl. BTW
€ 63.72 /m² incl BTW (21%)
Gezuurd gehard
vanaf: € 87.66/m² excl. BTW
€ 106.07 /m² incl BTW (21%)
Gezuurd extra helder gehard
vanaf: € 175.74/m² excl. BTW
€ 212.65 /m² incl BTW (21%)
Gezuurd gekleurd gehard
vanaf: € 154.42/m² excl. BTW
€ 186.85 /m² incl BTW (21%)